ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή! ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ ! Κάθε 50 παραγγελίες χαρίζουμε ακόμα ένα ζευγάρι παπούτσια ίδιας αξίας στον τυχερό που θα κάνει την τελευταία παραγγελία!

Προφίλ

Η εταιρία μας, με αποκλειστικό αντικείμενο το Υπόδημα, ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση τη δραστηριότητά της στον κλάδο το 1950 με την κατασκευή και το χονδρεμπόριο υποδημάτων σε ιδιόκτητο χώρο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Από το 1994 και μετά δραστηριοποιείται και στη Λιανική πώληση των υποδημάτων της στο κατάστημα Λιανικής που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Από το 2000 ως σήμερα το αντικείμενό της είναι το Χονδρικό και Λιανικό εμπόριο ανδρικών, γυναικείων και παιδικών υποδημάτων, με αξιόλογη πορεία τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο αφορά στην Λιανική, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο όσο αφορά στη Χονδρική πώληση του υποδήματος.

Αξιολογώντας την πολυετή εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο και συνδυάζοντάς την με την εξέλιξη στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στο διαδικτυακό εμπόριο στα πλαίσια της διαρκούς και αδιάκοπης προσπάθειας όλα αυτά τα χρόνια να φανεί συνεπής απέναντι στους πελάτες που την προτιμούν και αντάξια της εμπιστοσύνης που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της πορείας της στον κλάδο του υποδήματος.